Острозька академія долучається до благодійництва МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 27.04.2012 в 17:23

Острозька академія долучається до благодійництва

Острозька академія долучається до благодійництва

27 квітня 2012 року відбулось підписання угоди про співпрацю між факультетом політико-інформаційного менеджменту Національного університету «Острозька академія» і Фундацією імені князів-благодійників Острозьких.

До підписання угоди підштовхнула низка звернень студентів академії з проханням надати допомогу у реалізації різноманітних заходів та проекти, подані до Фундації Острозьких на конкурс мікрогрантів місцевих адвокасі кампаній «Поділи відповідальність на всіх», що фінансується Міжнародним фондом «Відродження».

Результатом підписання даної Угоди стане співпраця між студентами Острозької академії та Фундацією Остроз��ких на благо мешканців Острога та Рівненської області. Фундація Острозьких надаватиме студентам місце для проходження практики, проводити семінари, майстер-класи, тренінги, сприяти у працевлаштуванні випускників, організовувати благодійні акції та кампанії спільно зі студентами. В свою чергу факультет політико-інформаційного менеджменту залучатиме студентів для участі тренінгах, майстер-класах, семінари, благодійних акціях та кампаніях.

Так, уже в ході робочого візиту, представників Фундації залучили до розгляду проектів, розроблених випускниками факультету заочної форми навчання. Крім того, для студентів третього курсу була прочитана ознайомча лекція про залучення фінансування на місцевому рівні. Основними питаннями, що розглядались були: що таке фандрейзинг, в чому полягає різниця між ресурсами та фінансами, проекти неприбуткових організацій та джерела залучення фінансування для реалізації заходів благодійних та громадських організацій.

Очікується, що найближчим часом перша група студентів факультету проходитиме практику у Фундації Острозьких. Також експерти фонду запрошені до захисту курсових робіт у формі фестивалю соціально значимих проектів студентів академії.

Просмотров: 1113
Категория новостей Новости страны
Социальные ссылки
Другие новости организации
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы сможите пользоваться всем сервисом на портале.
Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст