Громадські та благодійні організації Луцька навчились тонкощам залучення фінансування МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 18.01.2012 в 19:44

Громадські та благодійні організації Луцька навчились тонкощам залучення фінансування

Громадські та благодійні організації Луцька навчились тонкощам залучення фінансування

16-17 січня 2012 року в м. Луцьк відбувся семінар-тренінг з «Локального фандрейзингу» організований та проведений Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Інституту соціокультурного менеджменту та Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження».

Більшість учасників семінару – грантери Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження», які продовжують свою діяльність та цікавляться локальним фандрейзингом. Майже 20 представників третього сектору різних громадських та благодійних організацій Луцька навчились залучати ресурси на місцевому рівні для вирішення суспільних проблем. Руслан Краплич, тренер по «Локальному фандрейзингу», автор книг, статей та навчально-тренінгових курсів поділився своїм досвідом роботи з успішного залучення ресурсів з місцевих джерел для діяльності неприбуткових організацій. Також крім стандартного курсу семінару-тренінгу Р. Краплич надав консультації з фандрейзингу для всіх зацікавлених учасників.

Громадська організація «Фундація розвитку громад» спільно з Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив організували зустріч начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Луцької ОДПІ Нікотіної Олени, заступника начальника відділу адміністрування податку на прибуток Луцької ОДПІ Балицької Наталії. Працівники податкової м. Луцьк розповіли, як повинна діяти неприбуткова організація, щоб не порушити чинне законодавство, вказали на зміни, що виникають з прийняттям нових законів. Крім того, вони висловили готовність до співпраці з громадянським суспільством і порадили надсилати письмові запити для роз’яснення незрозумілих норм податкового законодавства, щоб уникнути штрафних санкцій та перевірок.

В рамках проекту Фундація Острозьких проведе ще 1 аналогічний тренінг, 30-31 січня в м. Рівне, для закладів культури і мистецьких колективів, які організовуватимуть благодійні акції та кампанії. Після тренінгів учасники зможуть отримувати дистанційні консультації з питань залучення фінансування. Кращі учасники навчань, які зуміють організувати залучення фінансування для своїх організацій протягом цього місяця, будуть запрошені на тренінг для тренерів, який відбудеться з 1 по 5 лютого, участь у якому дозволить проводити навчання з локального фандрейзингу за авторськими матеріалами Фундації Острозьких.

Просмотров: 340
Категория новостей Новости страны
Социальные ссылки
Другие новости организации
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы сможите пользоваться всем сервисом на портале.
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст