357 мільярдів доларів на благодійність МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 26.01.2012 в 13:38

357 мільярдів доларів на благодійність

357 мільярдів доларів на благодійність

Загальна сума пожертвувань американців на благодійні цілі досягла за підсумками минулого року небувалої величини – 347 млрд доларів. Про це повідомила компанія «Атлас оф гивинг», що займається аналізом благодійної діяльності в США.

Як повідомляє «ИТАР-ТАСС» (Москва), згідно з оприлюдненими матеріалами, це на 24,2 млрд доларів (7,5%) більше, ніж роком раніше.

За поточний рік прогнози також оптимістичні: як очікується, загальна сума пожертвувань виросте на 3,9%.

Левова частка пожертв припадає на приватних осіб. Наприклад, претендент у кандидати на пост президента США від Республіканської партії на виборах 2012 року екс-губернатор штату Массачусетс Мітт Ромні в минулому році пожертвував благодійним організаціям близько 4 млн доларів.

Найбільшим одержувачем допомоги, як і в попередні роки, стали релігійні організації – на них припало 36% пожертвувань (125 млрд доларів). Решта коштів були направлені на потреби освітніх установ, надання допомоги постраждалим в результаті стихійних лих, розвиток мистецтв та інші благодійні цілі.

Просмотров: 41
Категория новостей Публикации
Социальные ссылки
Другие новости организации
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы сможите пользоваться всем сервисом на портале.