Перший етап проекту «Школа мобільного зв’язку:)» завершено! МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 07.06.2013 в 06:40

Перший етап проекту «Школа мобільного зв’язку:)» завершено!

Перший етап проекту «Школа мобільного зв’язку:)» завершено!

Київ. 6 червня 2013 року. Оператор мобільного зв’язку life:) оголошує результати першого етапу соціально-освітньої програми «Школа мобільного зв’язку:)» для учнів 9-10 класів середніх загальноосвітніх шкіл. За час свого існування проект охопив навчальні заклади чотирьох найбільших міст України: Києва, Львова, Одеси та Дніпропетровська.

Перша зустріч освітнього проекту зібрала у стінах офісу оператора мобільного зв’язку life:) 35 учнів однієї з середніх загальноосвітніх шкіл міста Києва. Загалом з жовтня 2012 року по квітень 2013 року понад 300 школярів із 10 шкіл Києва, Львова, Одеси та Дніпропетровська взяли участь у профорієнтаційній програмі оператора life:) «Школа мобільного зв’язку:)». Під час кожного візиту на школярів чекали захопливі презентації співробітників компанії про телеком-ринок України, діяльність компанії life:) та про спеціальності, які в ній представлені, а також спеціально підготовлений відеофільм про історію мобільного зв’язку та інтерактивний конкурс з подарунками.

Другий етап освітнього проекту «Школа мобільного зв’язку:)» розпочнеться у наступному навчальному році й охопить інші міста України. Зокрема, у вересні 2013 року оператор планує запросити учнів 9-10 класів однієї зі шкіл Харкова до свого регіонального офісу.

- Вибір майбутньої професії – це завжди складне питання, адже потрібно не просто обрати рід діяльності, який подобається, а й подумати, наскільки він є потрібним та актуальним на ринку праці. Ми раді, що поряд із програмою стажування для студентів-старшокурсників «Стрибок у життя:)», виник «молодший брат» – профорієнтаційний проект для старшокласників «Школа мобільного зв’язку:)». Завдяки реалізації подібних соціально-освітніх ініціатив ми намагаємось допомогти українській молоді правильно визначитися з їх майбутньою кар’єрою, - зазначила Оксана Рудюк, Начальник департаменту зі зв’язків із громадськістю life:).

Запуск проекту з корпоративної соціальної відповідальності «Школа мобільного зв’язку:)» відбувся наприкінці жовтня 2012 року. Соціальний проект оператора має профорієнтаційний характер і призначений для учнів 9-10 класів середніх загальноосвітніх шкіл. У рамках проекту компанія запрошує школярів відвідати її офіси та Центри обслуговування абонентів, допомагає розширити світогляд учасників програми, знайомить їх з основами новітніх технологій та з новими професіями в галузі телекомунікацій.

З деталями освітньо-профорієнтаційного проекту «Школа мобільного зв’язку:)» можна ознайомитися на офіційному сайті мобільного оператора life:)

Просмотров: 1853
Категория новостей Новости страны
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст