Київ запрошує на фотовиставку «Життя починається з любові» МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 09.10.2012 в 17:25

Київ запрошує на фотовиставку «Життя починається з любові»

Київ запрошує на фотовиставку «Життя починається з любові»

З 25 по 28 жовтня в Українському домі в Києві відбудеться фотовиставка «Життя починається з любові», унікальний фотопроект, присвячений материнським почуттям.

Останнім часом в Україні і світі в цілому спостерігається тенденція до збільшення середнього віку майбутніх мам. Сучасні жінки в гонитві за кар’єрою, освітою, активним способом життя відкладають народження дитини «на потім». Нерідко, упустивши дорогоцінний час, майбутні батьки можуть зіткнутися з проблемою неможливості завагітніти.

За допомогою мистецтва фотографії організатори виставки хочуть показати, що для жінки немає нічого більш важливого, ніж народження дитини. Ніякі інші цінності і події в житті не здатні подарувати такий неймовірний світ навколо, який оточує жінку після появи малюка на світ. Організатори обіцяють показати, як щаслива і прекрасна мама, яка притискає до грудей свою дитину, наскільки чисті і ніжні її почуття.

«Материнство – це особливий дар, який, на жаль, не кожному дається легко. Ми закликаємо жінок не відкладати народження малюка на завтра, адже нерідко, досягнувши бажаного в житті і вирішивши стати мамою, жінка стикається з численними перешкодами, пов’язаними з неможливістю завагітніти чи виносити дитину. Адже вік жінки серед причин безпліддя займає не останнє місце», - відзначає акушер-гінеколог, репродуктолог, мама 5-х дітей Наталія Данкович.

На виставці будуть представлені 25 фоторобіт. Аліні Рудій, Олені Грозі та Олені Милославській вдалося сфотографувати неповторні моменти любові й ніжності, побачити і показати нам найпотаємніші почуття мами.

Час роботи виставки: з 10:00 до 18:00, вхід вільний.

Просмотров: 4585
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст