БОБФ "Янголятко" було подаровано 2 ікони. МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 08.07.2013 в 20:25

БОБФ "Янголятко" було подаровано 2 ікони

БОБФ "Янголятко" було подаровано 2 ікони

27 червня 2013 року в місті Тернополі БОБФ «Янголятко» було подаровано 2 ікони. Перша ікона – «Пресвятої Богородиці», заступниці і матері. Друга ікона – Святителя Луки сповідника.

Ікони були подаровані іконописною майстернею «Алеру». Ікони, написані в цій майстерні, є неповторними, адже той хто їх, пише – незвичайна людина. Вони містять частину людської душі і Божої благодаті.

Ідея створення була наслідком великих трагічних подій у житті майбутнього іконописця, які з Божої Ласки були успішно подолані, і як нагороду за терпіння і віру, було послано дар іконописання. Кожен образ при написанні приходить з душі, видінь та обовязково благословляється.

Особливої пошани достойна ікона Пресвятої Богородиці Скоропослушниці, день памяті якої співпадає з днем народження іконописця. Саме цей образ і являвся рабу божому, що кілька днів перебував на межі між життям та смертю і прогнози лікарів були невтішними. Та його родину не покидала віра в Бога, віра в Чудо – і Чудо сталось.

Найцікавіше те,що кожна ікона справді має своє обличчя не схоже на інші ікони.

Частина коштів, що отримуються від реалізації ікон, йде на будову храму на честь чудотворної ікони Богородиці Скоропослушниці у м. Тернополі, настоятелем якого є Отець Володимир, чиї мудрі поради допомогли у цю важку хвилинку.

Щиро дякуємо «Алеру» за їхні благословенні подарунки і наставляння на подальшу благодійну діяльність.

Бажаємо Вам ще більшого Божого благословення і процвітання.

Просмотров: 243
Опубликовано организацией Янголятко
Категория новостей Постфактум
Социальные ссылки
Другие новости организации
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст