Відкриття театрального сезону у «Парку Київська Русь» 24-25 березня МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 19.03.2012 в 15:22

Відкриття театрального сезону у «Парку Київська Русь» 24-25 березня

Відкриття театрального сезону у «Парку Київська Русь» 24-25 березня

Уже зовсім скоро – 24-25 березня – Центр культури та історії Древньої Русі «Парк Київська Русь» відкриває новий сезон видовищних театралізованих постановок і тематичних заходів, які проходитимуть на території Парку кожні вихідні.

В останні вихідні березня «Парк Київська Русь» презентує своїм відвідувачам нову програму з запальними танцями, театралізованими постановками, інтерактивами, конкурсами, дивовижними виступами каскадерів та кінного театру.

Головною подією суботи, 24 березня, стане відкриття грандіозного шоу – Міжнародного турніру з історичного фехтування «Витязь Київського Дитинця», який проходитиме протягом усього фестивального сезону. Кращі бійці українських та зарубіжних клубів історичної реконструкції продемонструють глядачам свої вміння володіння середньовічним зброєю та боротимуться за звання найсильнішого і спритного. Суботня вечірня програма здивує гостей Парку своєю насиченістю.

Як тільки стемніє, в Парку запанує дивовижна атмосфера: по території запаляться факели, а на головній сцені розпочнеться магічне дійство –- майстер-клас та виступ від чемпіонів Європи з ірландського степу, вогняне шоу та святковий феєрверк. Протягом двох днів на території Парку будуть проводитися майстер-класи з народної творчості, працюватимуть середньовічний тир, конюшня, костюмерна та пункти харчування з традиційними стравами та напоями Київської Русі.

Просмотров: 2435
Опубликовано организацией Славянский фонд
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст