12 жовтня в Сумах пройшла благодійна акція «Крапля милосердя» МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 17.10.2013 в 20:03

12 жовтня в Сумах пройшла благодійна акція «Крапля милосердя»

12 жовтня в Сумах пройшла благодійна акція «Крапля милосердя»

12 жовтня в черговий раз відбулася благодійна акція «Крапля милосердя», під час якої Сергій Лихман, та його друзі вкотре здали кров для сумських дітей, які хворіють на тяжкі хвороби.

- Ми намагаємося здавати кров раз на 2-3 місяці, – говорить голова Сергій Лихман. - Останнього разу ми здали 20 літрів крові, здавали кров, молоді хлопці та дівчата, які ведуть активний та здоровий образ життя. «Крапля милосердя» – це особливий об’єднуючий процес, коли всі донори спілкуються один з одним і кожного разу приводять на акцію нових людей. Люди приходять й віддають найдорожче, що у них є, нічого при цьому не заробляючи. ��е справжня благодійність.

Організація «Світоч» хоче засвідчити свою повагу Сергію Лихману та його друзям, які постійно допомагають онкохворим дітям, завжди відгукуються на наші прохання – привітати дітей зі святом, або надати їм фінансову допомогу.

Від батьків хворих дітей, та від нашої організації хочеться сказати Вам Велике Спасибі, так тримати, допомагти іншим – це справа сильних людей. Спасибі Вам, та вдачі Вам у всіх Ваших справах.

Просмотров: 43
Опубликовано организацией Світоч
Категория новостей Новости страны
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст