Вулична акція "Живі книжки попереджають про небезпеку" МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 08.05.2012 в 16:02

Вулична акція "Живі книжки попереджають про небезпеку"

Вулична акція "Живі книжки попереджають про небезпеку"

11 травня 2012 року з 14:00 до 17:00 на площі Козицького Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії» проводитиме акцію «Живі книжки попереджають про небезпеку».

Час від часу майже кожен із мешканців України замислюється над можливістю виїхати за кордон задля покращення свого життя. Батько, що намагається прогодувати сімю, молода дівчина, яка мріє про закордонного принца або юнак, котрий прагне заробити на красиве, достойне життя – кожен вирушає на чужину у пошуках ліпшої долі.

Та чи всі наші кроки є обдуманими та виваженим��? Чи всі ми замислюємось над небезпеками та ймовірними наслідками необдуманих дій? Чи є наше розуміння ризиків нелегальної міграції достатнім? Як безпечно подорожувати за кордон? Чи правда те, що люди, які потрапили у руки работоргівців, заздалегідь здогадувались про це? І яким чином захистити себе у разі потрапляння в пастку торгівця живим товаром?

На ці та інші питання ми шукатимемо відповіді на «Живій бібліотеці» – заході, що сприяє руйнуванню соціальних стереотипів та дає можливість отримати цікаву та потрібну інформацію. Працюватиме така бібліотека, як і звичайна, за одним лише виключенням – книжками у ній будуть люди, які готові поділитися власним життєвим досвідом з найрізноманітніших питань.

На заході будуть присутні колишні заробітчани та мігранти, котрі розповідатимуть про життєві реалії свого перебування на чужині, спонукатимуть об’єктивно оцінювати всі переваги та недоліки роботи за кордоном та нададуть практичні поради щодо безпечного працевлаштування.

«Поінформований – відтак озброєний! Твоє майбутнє, твій успіх, твоя безпека завжди залежать від тебе». Такою є спільна думка усіх «книжок» «Живої бібліотеки» та членів ВОПО «Джерело надії».

Завітайте до «Живої бібліотеки» на площі Козицького!

Просмотров: 9068
Опубликовано организацией Джерело надії
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Другие новости организации
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст