Бдагодійний марафон "Доброта Миколая" МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 22.11.2011 в 12:01

Благодійний марафон "Доброта Миколая"

Благодійний марафон "Доброта Миколая"
  Шановні читачі! Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» з 20 листопада по 20 грудня 2011 року проводить Всеукраїнський благодійний марафон «Доброта Миколая».
 
  Завданням марафону є зібрання фінансових та матеріальних коштів на лікування, медикаментів та подарунків для онкологічно хворих буковинських дітей, що перебувають на постійному лікуванні в кардіоонкогематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні м. Чернівці, шо по вул. Руська, 207а.
Кожна особа, кожна організація, кожна фірма мають змогу залучитися до благодійного марафону. Форми допомоги можуть бути різноманітними:
подарунки онкохворим дітям (іграшки, фрукти, книги, соки, тощо);
  • закупка необхідногомедичного обладнання, медикаментів та інших витратних матеріалів для кардіоонкогематологічного відділення ОДКЛ №1 м. Чернівці;
  • допомога конкретним пацієнтам, які терміново потребують фінансової допомоги (детальну інформацію стосовно цього Ви можете отримати за телефоном (0372) 573147 або за адресою м. Чернівці, вул. Гоголя,12 );
  • переказ коштів на рахунок фонду «Подаруй дитині життя» для надання цільової допомоги хворим дітям, що страждають онкозахворюваннями: Р/Р №26005301082843 МФО 322948 Чернівецька дирекція ПАТ «Форум», м. Чернівці, код ЄДРПОУ 35029311.
  Ми чекаємо на Вашу участь! Приєднуйтеся до нас!
Просмотров: 2782
Опубликовано организацией Подаруй дитині життя
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст