IV Міжнародна конференція Українського форуму благодійників «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку» МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 16.02.2012 в 18:23

IV Міжнародна конференція Українського форуму благодійників «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку»

IV Міжнародна конференція Українського форуму благодійників «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку»

Не пропустіть – станьте учасником! IV Міжнародна конференція Українського форуму благодійників «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку» 23 лютого 2012 року. Реєстрація онлайн до 19 лютого (неділя) https://www.blagodiynist.info/anketa.htm Змоделюйте майбутнє благодійності! Торкніться успіху і заберіть дещицю із собою! Заявіть про себе! РОЗВИВАЙМО БЛАГОДІЙНІСТЬ РАЗОМ!

Щорічна міжнародна конференція Українського форуму благодійників – це можливість висловити власний погляд на майбутнє благодійності в Україні та почути про міжнародні та вітчизняні тренди з перших вуст провідних експертів сектору і найуспішніших практиків. У фокусі програми IV Міжнародної конференції «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку»:

  • філантропія у світі: тренди та виклики;
  • як популяризувати благодійність в Україні;
  • стратегічне планування розвитку сектору благодійності (благодійність бізнесу, приватна благодійність, благодійність у громаді, операційні фонди і благодійні організації);
  • прозорість та публічність благодійності;
  • благодійні моделі майбутнього (соціальне підприємництво, біржа благодійності, ендаумент, ефективний фандрейзинг).

І все це в інтерактивних форматах: панельні дискусії, ток-шоу, ярмарок проектів, творчі майстерні, круглі столи, сесії стратегічного планування. Конференції з благодійності УФБ надзвичайно динамічні. Упродовж одного дня учасники інтенсивно навчаються, отримують заряд енергії, нові знайомства і навіть встигають придумати і спланувати спільні благодійні проекти. Доведено: на конференціях Форуму час стискується і люди встигають за 8-10 годин більше, ніж часом за аналогічну кількість місяців. Більшість учасників виходить на новий рівень роботи.

У конференції візьмуть участь міжнародні експерти з Європейської мережі донорських асоціацій, Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства, Глобального фонду для фондів громад, Європейського центру фундацій. Конференція обєднає досвід близько 300 спеціалістів у сфері благодійності. Ключові спікери конференції:

  • Пітер Кулой, (Угорщина) Філантроп, екс-фінансист, входить до списку найбагатших людей Угорщини, засновник приватного благодійного фонду (Угорщина);
  • Роза Галлего, (Іспанія) Голова Європейської мережі донорських асоціацій (DAFNE) (Іспанія);
  • Наталія Камінарська (Росія), Виконавчий секретар Форуму донорів (Росія);
  • Мішель Терещенко (Франція-Україна), Засновник «Фундації спадщини Терещенків»;
  • Адріан Опаіц (Україна), Юридичний директор у Київському офісі Прайсуотерхаус Куперс (PwC);
  • Євген Бистрицький (Україна), виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Антон Белецький (Україна), Директор і власник маркетинг-консалтингового агентства «Business2People»;
  • Ганна Старостенко (Україна), Виконавчий директор «Фонду братів Кличків»;
  • Хелена Монтейро (Бразілія), Виконавчий директор Всесвітньої ініціативи з підтримки грантодавства (WINGS);
  • Аксель Холлінг (Німеччина), Менеджер проекту з розвитку фондів громад, Асоціація фондів Німеччини;
  • Анатолій Заболотний (Україна), Директор Благодійного фонду «Розвиток України»;
  • Володимир Шейгус (Україна), виконавчий директор ІСАР «Єднання», директор програми «Школа фондів громад»;
  • Павло Новіков (Україна), директор Української біржі благодійності;
  • Катерина Смаглій (Україна), директор проектів Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Віктор Лях (Україна), виконавчий директор Фонду Східна Європа (Україна);
  • Руслан Жиленко (Україна), директор Карпатського фонду (Україна) та інші.

Більше про спікерів можна дізнатися на сайті конференції: https://blagodiynist.info/speaker.htm

Програма:  

8:00 – 9:00 – Реєстрація.

9:00 – 9:30 – Відкриття.

9:30 – 10:30 – Панельна дискусія "Філантропія у світі: що стоїть на порядку денному". Пріоритети, тренди та виклики благодійності у світі, їхній можливий вплив на українську благодійність; розвиток глобальної інфраструктури благодійності та інституційна підтримка сектору.

10:30 – 11:30 – Ярмарок інструментів, які заохочують до благодійності в Україні. Перерва на каву. Прес-брифінг «Про благодійність в Україні та світі за 40 хвилин».

11:30 - 12:00 – Доповідь «Сучасний стан розвитку благодійності в Україні».  Під час доповіді Український форум благодійників спільно з експертами представить: зріз стану інституційного розвитку сектору благодійності в Україні; яку роль відіграють благодійні інституції в розвитку українського суспільства у сферах охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, спорту та культури; які існують механізми підтримки сектору з боку держави.

12:00 – 13:30 – Сесія зі стратегічного планування «Благодійність в Україні 2020: моделюємо майбутнє».

Стратегічна секція 1. «Благодійність бізнесу».

Стратегічна секція 2. «Благодійність у громаді».

Стратегічна секція 3. «Приватна благодійність».

Стратегічна секція 4. «Благодійні організації та операційні фонди».

Питання для обговорення:

1) бачення розвитку сектору благодійності у наступні 8 років;

2) які стоять ключові завдання, щоб досягнути цього бачення?

3) які зміни мають відбутися?

4) яка необхідна для цього підтримка?

13:30 – 14:30 – Обід.

14.30 – 15.30 –  Інтервю на сцені “Будуємо фундамент довіри: прозорість і публічність благодійності”.

Частина 1. Прозорість та публічність (30 хв.) Питання для обговорення:- що є критеріями прозорості благодійної діяльності? - за яких умов їх можна реалізувати? - підводні камені та вивчені уроки.

Частина 2. Врядування та менеджмент (30 хв.) Питання для обговорення: - що є критеріями публічності благодійних інституцій? - яким чином, не маючи власного телеканалу або штатних журналістів, благодійний фонд може досягнути публічності? - підводні камені та вивчені уроки.

15.30 – 15.45 – Перерва.

15.45 – 16.45 – Сесія «Комора благодійності».  У «Коморі благодійності» Українського форуму благодійників завжди багато різноманітних інноваційних інструментів та засобів, яскравих ідей та креативу для того, щоб ваша благодійність ставала більш ефективною та професійною. Цього разу зі своєї комори організатори «дістають» ті благодійні моделі (соціальне підприємництво, ендавмент, біржа благодійності, маркетинг-мікс у благодійності), які стануть у нагоді під час подорожі тривалістю у 8 років.

Секція 1. «Соціальне підприємництво: особливості національних особливостей».

Секція 2. «Ендавмент: поради першопрохідців».

Секція 3. «Біржа благодійності: як «продати» та «купити» добро в Україні».

Секція 4. «Маркетинг-мікс у благодійності: товар, ціна, місце та промоція».

16.45 – 17.00 – Перерва.

17.00 – 17.15 – Презентація робочих комітетів Українського форуму благодійників.

17.15 – 18.15 – Ток-шоу “Про благодійність із перших вуст” Чого навчив досвід благодійництва останніх 5 років? За яких умов буде бажання продовжувати? Чому благодійна діяльність може припинитися? Дивіденди благодійності для суспільства. Бачення сектору благодійності у 2020 році.

18.15 – 18.45 – Підбиття підсумків конференції.

18.45 – 19.30 – Неформальне спілкування.

Розгорнута програма: https://www.blagodiynist.info/programme.htm

Заходи конференції будуть цікавими перш за все для: засновників, керівників та співробітників благодійних фондів та організацій; приватних благодійників; громадських організацій та їх об’єднань; ініціативних груп громадян; представників бізнесу, які займаються або планують займатися благодійністю; представників влади та дипломатичного корпусу; представників ЗМІ, які спеціалізуються на соціальній та економічній тематиці; аналітикам та консультантам у сферах соціальної відповідальності, мас-медіа, зв’язків із громадськістю, стратегічного планування, регіонального розвитку, ІТ.

Як взяти участь? Заповнити анкету онлайн Внесок за участь у конференції складає 200 грн. (для членів Українського форуму благодійників передбачена знижка 50%). Внесок покриває: витрати на участь у заходах конференції; роздаткові матеріали; перерву на каву; обід. Внесок за участь у соціальній вечірці складає 100 грн. Для одного члена УФБ — безкоштовно, для наступних членів УФБ — 25 грн. Реєстраційний внесок можна сплатити безготівковим переказом або готівкою.

Реквізити для переказу Благодійна організація «Український форум благодійників» м. Київ, вул. Артема, 46; код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26000100748; ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805. Призначення платежу: благодійна пожертва на статутну діяльність. Готівка 23 лютого 2012 року під час заходу.

Усі учасники, хто оплачує готівкою, отримують касовий ордер (офіційний бухгалтерський документ), що підтверджує сплату благодійного внеску.

Детальна інформація про майбутню та попередні міжнародні конференції Українського форуму благодійників на сайті: https://www.blagodiynist.info

Просмотров: 2527
Опубликовано организацией Український форум благодійників
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст