ВОПО "Джерело надії" розпочинає реалізацію проекту "Жива бібліотека – Молодь Вінниччини за безпечну подорож!" МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 06.12.2013 в 16:19

ВОПО "Джерело надії" розпочинає реалізацію проекту "Жива бібліотека – Молодь Вінниччини за безпечну подорож!"

ВОПО "Джерело надії" розпочинає реалізацію проекту "Жива бібліотека – Молодь Вінниччини за безпечну подорож!"

Під час проведення заходів, шляхом використання унікальної методики Живої бібліотеки, буде проведено інформаційно-просвітницьку роботу щодо безпечної міграції серед студентської молоді із залученням експертів з міграційним досвідом. Протягом реалізації проекту у Вінницькій області буде організовано та проведено десять заходів "Жива бібліотека "Молодь Вінниччини за безпечну подорож!" для студентської молоді.

Під час проведення заходів проекту буде відбуватись демонстрація документального фільму «Життя на продаж» виробництва MTV EXIT, де описані три реальні історії українців, які стали жертвами торгівлі людьми, а роль ведучої виконала популярна українська співачка Джамала.

«Жива бібліотека» працюватиме так само, як і звичайна бібліотека. «Читачами» «Живої бібліотеки» будуть представники студентської молоді, що мають міграційні наміри, а роль «живих книг» виконуватимуть колишні заробітчани та особи, що мають міграційний досвід. «Читання» відбуватиметься шляхом особистого діалогу «читача» та «живої книги». Наприкінці заходів будуть проводитись вікторини з питань правил безпечної поведінки під час подорожі.

Вся діяльність здійснюється в рамках проекту «Залучення молоді до запобігання торгівлі людьми в Україні», що реалізується «Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з MTV EXIT, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Відвідайте наші заходи протягом грудня 2013 року:

  • Вінницьке Вище професійне училище сфери послуг
  • ДНЗ Вінницький центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій
  • ДНЗ "Вище професійне училище №7 м. Вінниці"
  • Вінницький коледж будівництва і архітектури КНУБА.

Для довідки. За даними Міжнародної організації з міграції, за період незалежності близько 120 тисяч українців продали в рабство, щороку у світі в руки сучасних работорговців потрапляє близько мільйона дітей.

Вінницька обласна правозахисна організація "Джерело надії" заснована у 2006 році. Метою організації є сприяння соціальній адаптації громадян та членів їх родин, задоволення та захист прав і законних інтересів членів організації.

Основний напрямок роботи – діяльність з протидії торгівлі людьми та допомога постраждалим від торгівлі людьми.

Просмотров: 64
Опубликовано организацией Джерело надії
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст