Львівські курсанти здали кров, щоб спасти життя дитини МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 12.07.2013 в 18:47

Львівські курсанти здали кров, щоб спасти життя дитини

Львівські курсанти здали кров, щоб спасти життя дитини

До Львівського державного університету внутрішніх справ звернувся випускник ЛьвДУВС, колишній працівник ОВС з проханням про допомогу. У його доньки лікарі діагностували хворобу крові – гемофагоцитарний синдром. Дівчинка зараз перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні Львівської дитячої чорнобильської лікарні. Для її лікування потрібні препарати крові, а отже необхідно терміново знайти донорів.

Як повідомили у відділі громадських та міжнародних зв’язків ЛьвДУВС, на прохання про допомогу відгукнувся начальник факультету з підготовки слідчих полковник міліції Олексій Авраменко, який вже неоднора��ово долучався до акцій збору крові.

Керівник факультету зібрав когорту добровольців, серед яких – заступник начальника факультету з навчальної та методичної роботи підполковник міліції Степан Гнатюк, начальник курсу підполковник міліції Микола Пацкан, старший інспектор факультету капітан міліції Олег Звізло і восьмеро курсантів першого курсу та попрямував з ними до Львівського обласного центру служби крові.

Спершу, добродійники пройшли всі необхідні формальності, аби впевнитись у фізичній спроможності стати донорами – огляд терапевта та попередній аналіз крові. Спільними зусиллями офіцери та курсанти здали для лікування хворої дівчинки близько трьох літрів крові.

«Ми завжди радо відгукуємося на заклики про допомогу, – розповідає полковник міліції Олексій Авраменко, – знаю випадки, коли у боротьбі за людське життя на рахунку – кожна крапля донорської крові. Натомість, для здорової людини поділитися частинкою здоров’я – це благородно, і навіть корисно».

За матеріалами: "032.UA"

Просмотров: 250
Опубликовано организацией Янголятко
Категория новостей Новости страны
Социальные ссылки
Другие новости организации
Похожие новости
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст