До Дня медичного працівника | MBF Портал МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 10.08.2011 в 19:06

До Дня медичного працівника

До Дня медичного працівника

 Традиційно для корпорації «Сварог Вест Груп» та ХРБФ «Зміцнення громад» сфера медицини та медичного обслуговування на селі є пріоритетним напрямком надання фінансової та матеріальної допомоги.

 

 17 червня 2011 року у приміщенні актової зали Шепетівського районного відділення відновного лікування пройшли урочистості до даного свята. До вітального слова були запрошені голова Шепетівської РДА К.І. Адамець, головний лікар Шепетівської ЦРЛ В.М. Поліщук.

 

 Вони привітали всіх працівників медичної сфери Шепетівщини, побажавши їм натхнення, терпіння та більше здорових пацієнтів. Представниками від корпорації «Сварог Вест Груп» та ХРБФ «Зміцнення громад» були М.М. Дячук, депутат Хмельницької обласної ради, заступник голови правління корпорації та директор фонду Т.П. Василик.

 

 Крім щирих слів вітань для медиків з рук Тетяни Василик було вручено сертифікат на суму 10000 грн на вмеблювання Шепетівського районного відділення відновного лікування. Для десяти кращих працівників у медичній сфері району Тетяна Павлівна вручила заохочувальні премії на загальну суму 5000 грн.

 

 Головний лікар Мокіївської амбулаторії С. Юхимець від благодійного фонду отримав ноутбук, що сприятиме полегшенню роботи працівників ФАПу. Приємним сюрпризом для працівників ФаПу с. Городище стало передання корпорацією «Сварог Вест Груп» будівлі у їх безоплатне користування. Це у свою чергу, дасть можливість покращити умови лікування їхніх пацієнтів.

 

 Нехай же ці фінансові та матеріальні заохочення спонукають рятівників нашого життя на нові перемоги! Адже тільки відчайдушні можуть рятувати людське життя, вселяти надію та долати зневіру!

Просмотров: 1067
Опубликовано организацией Зміцнення громад
Категория новостей Анонсы
Социальные ссылки
Другие новости организации
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Notice: Undefined index: remixedme in /var/www/vdubidubcms/data/www/manager.mbfportal.com/inc/rootClass.inc.php on line 1439
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы сможите пользоваться всем сервисом на портале.